fbpx

Аріс: політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Це Положення має на меті зберегти конфіденційність інформації відвідувачів сайту та інших клієнтів (далі - «Клієнти») ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД задля виконання Загального правила захисту даних (GDPR) (EU) 2016/679, Закону України "Про захист персональних даних".
Компанія ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД зобов'язується забезпечувати зберігання конфіденційної інформації і обробляти її згідно із вимогами діючого законодавства.
Збір даних на веб-сайті під час оформлення замовлення та/або заповнення форми зворотного зв'язку передбачає введення такої інформації:
  1. назва компанії;
  2. ім'я та прізвище одержувача посилки;
  3. адреса одержувача;
  4. e-mail;
  5. телефон.
Компанія ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД на своєму сайті використовує файли Cookie для більш зручної взаємодії з нашим сайтом та послугами, і для відображення персоналізованої реклами (ретаргетинг). Більш детальну інформацію про кукі-файли можна подивитися тут https://www.allaboutcookies.org.

Cookie являють собою невеликі файли, що записуються в браузер і використовуються кожним відвідувачем нашого веб-сайту, щоб сервер впізнавав його під час наступних відвідувань ресурсу. Ця інформація не оприлюднює вашу особу або будь-які особисті дані і не дає доступу до вмісту, який зберігається на вашому персональному комп'ютері. Файли cookie допомагають визначити вас як конкретного користувача, який раніше відвідував цей сайт, продивлявся певні сторінки тощо. Також вони дозволяють зберігати ваші особисті вподобання і таку технічну інформацію, як статистика відвідувань або дані щодо відвіданих сторінок.

Основне завдання файлів Cookie полягає в тому, щоб надати Користувачеві найшвидший доступ до обраних Послуг.
Якщо ви не бажаєте, щоб файли Cookie зберігалися у вашому браузері або надаєте перевагу тому, щоб отримувати запит стосовно файлу Cookie кожного разу, коли Cookie вимагає установки, ви можете налаштувати відповідно ваш браузер. Більшість браузерів дозволяють керувати файлами Cookie так:
  • файли Cookie завжди відхиляються;
  • браузер питає дозволу кожного разу під час установки Cookie;
  • файли Cookie завжди приймаються.
Ваш браузер також може мати можливість детального вибору файлів Cookie, які будуть встановлені на комп'ютері. Зокрема, користувач може обрати один із таких варіантів:
  • відхиляти файли Cookie від певних доменів;
  • відхиляти сторонні файли Cookie;
  • приймати файли Cookie як непостійні (видаляються у разі закриття браузера);
  • дозволяти серверу створювати файли Cookie для іншого домену.
Дозволяти, ознайомлюватися, блокувати або виключати файли Cookie, що встановлені на вашому комп'ютері, ви можете, налаштувавши параметри браузера.

Інформацію щодо налаштувань найбільш популярних браузерів можна знайти так:
  1. Internet Explorer: Меню - Властивості браузера - Конфіденційність. Щоб отримати додаткову інформацію, ви можете звернутися в службу підтримки Microsoft або розділ Допомога в браузері.
  2. Firefox: Інструменти - Налаштування - Приватність і Захист - Історія - Використати налаштування зберігання. Щоб отримати додаткову інформацію, ви можете звернутися в службу підтримки Mozilla або розділ Допомога в браузері.
  3. Chrome: Налаштування - Показати додаткові налаштування - Особисті дані - Налаштування контенту. Щоб отримати додаткову інформацію, ви можете звернутися в службу підтримки Google або розділ Допомога в браузері.
Щодо сторонніх файлів Cookie, тобто таких, що є зовнішніми для нашого сайту. Ми не можемо нести відповідальність за їхній вміст і достовірність політик конфіденційності, які вони містять. Тому пропонована нами інформація завжди посилається на джерело.

Ця політика конфіденційності може бути змінена згідно із законодавчими і нормативними вимогами, тому користувачам рекомендується періодично її перечитувати. Ми гарантуємо, що на цій сторінці сайту завжди буде розміщена актуальна Політика конфіденційності.

Клієнт, що надає інформацію, несе відповідальність за її достовірність.

ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД гарантує використання конфіденційної інформації виключно у таких цілях:
  • надання відповідей на питання, які цікавлять;
  • оформлення і відправлення замовлень;
  • повідомлення про акції і новини компанії.
ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД гарантує, що конфіденційна інформація не буде надаватися третім особам, окрім випадків, коли надання цих даних вимагається Законом.

За вимогою виконавчої або судової влади ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД може оприлюднити конфіденційну інформацію у порядку, що передбачається Законом.

ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД гарантує Клієнтам можливість:
- отримувати відомості щодо того, яку інформацію про Клієнта зберігає і обробляє компанія;
- звертатися в службу підтримки компанії за номером +38(057) 373-77-85 або на електронну пошту sales@aris.ua або info@aris.ua.

Згідно із діючим законодавством Клієнт має право скасувати свою згоду щодо обробки своїх персональних даних і реалізувати своє право на доступ, виправлення, видалення, обмеження даних. Видалення персональних даних може завадити ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД надавати Клієнту послуги, виконувати роботу, передавати товари, про що Клієнту буде повідомлено.

Для скасування своєї згоди щодо обробки своїх персональних даних і реалізації права на доступ, виправлення, видалення, обмеження даних Клієнту слід звернутися особисто або за допомогою письмових звернень за адресою 62302, Харківська область, Дергачівский район, м. Дергачі, вул. Железнодорожная, 4.

ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД зобов'язується виконувати всі технічні вимоги і перевіряти безпеку, щоб уникнути будь-якої втрати, неправильного користування, використання, зміни і несанкціонованого доступу до особистої інформації з боку третіх осіб.

ТОВ МНВП «АРІС» ЛТД проводить реєстр конфіденційної інформації в електронній формі із зазначенням наявних даних, джерела, з якого вони отримані, а також одержувача даних від компанії.

Особа, що відповідає за збереження персональних даних, ведення реєстру і реалізацію прав Клієнта згідно із цим Положенням, призначається Наказом керівника компанії.
Aris_logo2_png.png

Компанія Аріс – генератор новинок на ринку гнучкого пакування України з 1992 року. Ми виготовляємо для вас як індивідуальну упаковку з ротогравюрним друком, так і пакети універсального розміру в різних кольорах.

Аріс в соціальних мережах

Контакти

ТОВ МНВП "Аріс" Лтд

(057) 373 77 68, 373 77 85, 372 20 99

sales@aris.ua (відділ продажів)
info@aris.ua (адміністрація)

61177 м.Харків, вул. Золочівська, 1
Як доїхати: мапа

Copyright © 2019 Aris.ua.

Design  By Aris

+38 (057) 372-20-99, 373-77-85