У ХХІІ конкурсі «УКРАЇНСЬКА ЗІРКА УПАКОВКИ» компанія Аріс отримала нагороду за реторт-пакет для ЇDLO.
Нагородження відбулось 23 вересня в МВЦ в Києві під час Міжнародної виставки пакувальної індустрії «Пак Експо 2020» в рамках IFFIP форуму.
Директор Aris, Євгеній Титаренко, особисто отримав дипломи про відзнаку нашої упаковки і розказав про проект. І тепер ми ділимося з вами:
Паковання для сублімованої їжі виготовлено з багатошарового міцного матеріалу, що здатний витримувати високу температуру.
Таке паковання ідеальне для туристів, тому що займає мало місця, легке, а закруглені кути пакета не пошкодять речі в рюкзаку. Їжа зберігається протягом тривалого часу, а після приготування має свіжий вигляд і насичений смак.
Для зручного приготування страви передбачено дві відривних перфорації:
Дуже раді, що компанія Aris причетна до створення таких інноваційних проектів.
Далі — більше ;)
Директор Aris, Євгеній Титаренко, особисто отримав дипломи про відзнаку нашої упаковки і розказав про проект. І тепер ми ділимося з вами:
Паковання для сублімованої їжі виготовлено з багатошарового міцного матеріалу, що здатний витримувати високу температуру.
Таке паковання ідеальне для туристів, тому що займає мало місця, легке, а закруглені кути пакета не пошкодять речі в рюкзаку. Їжа зберігається протягом тривалого часу, а після приготування має свіжий вигляд і насичений смак.
Для зручного приготування страви передбачено дві відривних перфорації:
- необхідно відкрити упаковку,
- залити їжу окропом,
- закрити застібку zip-lock,
- перемішати
- і залишити настоюватися на 10 хвилин.
Дуже раді, що компанія Aris причетна до створення таких інноваційних проектів.
Далі — більше ;)